Nieuwe website staat online

Na maanden van hard werken aan de ontwikkeling en het testen van de nieuwe website is het eindelijk zover: de nieuwe website staat live. Wanneer u nu surft naar Grappolo komt u terecht op een gloednieuwe site. 

U vindt er het volledig aanbod van onze wijnen en kan ook kennismaken met onze favoriete wijnen van het ogenblik.  Via de zoekbalk kan u ook onmiddellijk de wijn zoeken die u wenst. De "In de kijker"-rubriek leidt u naar interessante selecties van wijnen zoals de 90+wijnen, de nieuwe wijnen, de kelderresten, enz. Aanmelden kan met uw bestaande login en wachtwoord. Moest u toch problemen ondervinden bij het aanmelden dan kan u snel een nieuw wachtwoord aanvragen of een nieuwe account aanmaken.

Er is tevens speciale aandacht besteed aan het weergeven van de site op mobiele toestellen waarbij het "mobile first"-principe werd toegepast. Zo is de site ook snel en makkelijk te gebruiken op uw smartphone en kan u een bestelling plaatsen vanuit uw zetel of op het terras.

We leveren voortaan ook gratis vanaf een bestelling van 100€.

Laat ons gerust weten wat u er van vindt via onze facebook-pagina.


Volg ons op


Je krijgt deze e-mail omdat je ingeschreven bent voor onze nieuwsbrief. Indien je deze niet meer wil ontvangen kan je hier uitschrijven..