Grappolo viert vader!

Bestel tijdig uw vaderdagpakket

Zondag 13 juni is het vaderdag! Ter gelegenheid van deze fijne dag hebben we twee pakketten samengesteld met een leuke selectie wijnen aangeboden in een mooie geschenkverpakking. De wijnen worden aangeboden met een mooie korting en de geschenkverpakking krijgt u er bij. Een interessant voordeel dus.

U hebt de keuze tussen:

Pakket 30€

  • Contesa - Corvino Trebbiano 2020
  • Le Bertille - Rosso di Montepulciano 2016
  • Vini Mura - Cannonau di Sardegna Cortes 2017

Pakket 50€

  • Polvanera - Minutolo 2019
  • Giovanni Almondo - Barbera d'Alba Valbianchera 2017
  • Vinicola Palama - 75 Vendemmie 2017
U kan ze rechtstreeks bestellen via de webshop ofwel telefonisch ofwel via mail.


Nieuwe jaargangen

Hieronder stellen we u nog enkele nieuwe jaargangen voor van wijnen die we onlangs op de website hebben toegevoegd. Op deze wijnen geven we een directe korting van 10% en dit tot eind juni. 

Check ook geregeld de pagina met nieuwe wijnen op de website zodat u op de hoogte blijft van de nieuwkomers.


Valpolicella Classico Superiore Persegà 2017

De Valpolicella Classico Superiore “Persegà” heeft een robijnrode kleur en een complexe geur van rood fruit, zoals frambozen, pruimen en morello-kersen. Elegantie is het hoofdkenmerk van deze fijne wijn. Te serveren met rijke voorgerechten, geroosterd vlees, wild en gerijpte kaas.

Koop nu


Chianti Classico 2018

De Chianti Classico 2018 van Poggerino is een 100% Sangiovese wijn. Hij heeft een aantrekkelijke, evenwichtige stijl met kersen, pruimen, amandel en kruiden smaken. Aangenaam lange afdronk.Te combineren met pastagerechten of rood vlees.Koop nu


Nizza Sup DOCG Titon 2017 

Een vaste waarde in ons aanbod. Deze ongelooflijk lekkere Barbera scheert elk jaar opnieuw hoge toppen in onze verkoop. Hij heeft een intense kersenrode kleur. In de neus zwart fruit, kruidigheid, houtimpressie. In de mond heel rijp fruit, mooie structuur, full-bodied met veel frisheid die voor een sappige wijn zorgt.


Koop nu

Volg ons op


Je krijgt deze e-mail omdat je ingeschreven bent voor onze nieuwsbrief. Indien je deze niet meer wil ontvangen kan je hier uitschrijven..